WELKOM

Sinar klankkasten versterken het geluid van de stemvork het zuiverst. Ontwerper en producent van de kasten is Bob van der Wilt. Een man met alle benodigde kennis van techniek en natuurkunde. Hij heeft een reeks van klankkasten ontwikkeld die doen waar zij voor bedoeld zijn: de zuivere toon en de klank van de stemvork onvervormd versterken. De klankkasten worden met de hand, naar de eisen van de klant gemaakt.


De klankkasten stijgen boven de standaard professionele kwaliteitseisen uit. De productie begint met een gedegen voorstudie. Daarna worden de klankkasten met veel aandacht in elkaar gezet. Sinar werkt uitsluitend met de beste materialen. Het is het enige bedrijf dat klankkasten met een sierlijke vorm levert. Ook is het de enige die volledig open klankkasten maakt. Dus zijn de houten versterkers van Sinar exclusief, van hoge kwaliteit en aantrekkelijk om te zien.

VAN IDEE TOT NIEUWE PROFESSIE

Het idee voor het maken van klankkasten ontstond toen spiritueel academie Noorderlicht een unieke serie klankkasten zocht voor de solfeggio reeks. Een mooie uitdaging werd zo een nieuwe professionele activiteit. De naam van het familiebedrijf werd Sinar, het Indonesische woord voor ‘lichtstraal’.

KLANKKASTEN VOOR SPECIALE FREQUENTIES

Sinar levert zelfs klankkasten voor speciale frequenties. Zoals voor die van planeten, edelmetalen of edelstenen. Nieuw in het assortiment is de klankkast voor je persoonlijke frequentie.